Advertisement

Tálibok - A Talibok Celja Az Idegenek Eluzese / A tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, az összes biztonsági erő elhagyta a települést.

Tálibok - A Talibok Celja Az Idegenek Eluzese / A tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, az összes biztonsági erő elhagyta a települést.. Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Az amerikai hírszerzés szerint 30 napon belül körbezárhatják a tálibok kabult. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. Since 2016, the taliban's leader has been.

Since 2016, the taliban's leader has been. A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Mivel ghazni csak 130 kilométerre van a fővárostól, bevétele növeli annak valószínűségét, hogy a tálibok végül kabult is elfoglalhatják, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy jó eséllyel átveszik az irányítást egész afganisztán felett. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven:

P0ezjbwc5jbp5m
P0ezjbwc5jbp5m from assets.4cdn.hu
A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. A tálibok kezére került a negyedik legnagyobb afganisztáni város. A tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, az összes biztonsági erő elhagyta a települést. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan.

A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre.

All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; A tálibok az utóbbi egy hétben 11 tartományi székhelyet foglaltak el a 34 közül. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Folytatták az offenzívát a tálibok, gazni már a tizedik afganisztáni tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. A tálibok egy területen mindenképpen jobbak, ez pedig a biztonság fenntartása. A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. Mivel ghazni csak 130 kilométerre van a fővárostól, bevétele növeli annak valószínűségét, hogy a tálibok végül kabult is elfoglalhatják, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy jó eséllyel átveszik az irányítást egész afganisztán felett. Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre.

A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre. The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból.

Tobb Tucat Katona Halt Meg A Talibok Ostromaban Afganisztanban
Tobb Tucat Katona Halt Meg A Talibok Ostromaban Afganisztanban from cdn.nwmgroups.hu
De kik azok a pastuk? طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! A tálibok kezére került a negyedik legnagyobb afganisztáni város. Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális. A tálibok az utóbbi egy hétben 11 tartományi székhelyet foglaltak el a 34 közül.

Since 2016, the taliban's leader has been.

Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. Németország egyenesen érvágást helyezett kilátásba. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal. Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. Files are available under licenses specified on their description page. Csütörtökön két tartományi székhely, gazni és herát városa került a szélsőségesek kezére. A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. A tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, az összes biztonsági erő elhagyta a települést.

A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. Az amerikai hírszerzés szerint 30 napon belül körbezárhatják a tálibok kabult. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott.

Husz Eve Nem Volt Ilyen Bejutottak A Nagyvarosokba A Talibok Portfolio Hu
Husz Eve Nem Volt Ilyen Bejutottak A Nagyvarosokba A Talibok Portfolio Hu from cdn.portfolio.hu
Július elején az iszlamista lázadók újból az ellenőrzésük alá vonták az ország iránnal, tádzsikisztánnal, türkmenisztánnal, kínával és pakisztánnal közös határát. The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. A tálibok egy területen mindenképpen jobbak, ez pedig a biztonság fenntartása. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre.

A tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, az összes biztonsági erő elhagyta a települést. A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban. A helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket. A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom. A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálibok a katari kormányon keresztül kapták meg az ajánlatot. A tálibok jelenleg megpróbálják elfoglalni az ország tartományi fővárosait miután sok kisebb adminisztratív körzetet már elfoglaltak. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre.

Posting Komentar

0 Komentar